Toista albumia kohti

19.10.2021

Syksy on ehtinyt jo alkaa ja Nimimerkki Näkymättömäm toisen albumin äänitys-sessiot ovat edenneet miksausvaiheeseen Headline-studiolla, jossa Onni on tehnyt tuottaja Mikko Kangasjärven kanssa hyvää jälkeä – tiedän koska olen itse ollut mukana.

Tulevalle levylle tulee 12-13 biisiä, riippuen nyt siitä mikä lopulta kokonaisuutta ajatellen vaikuttaa hyvältä. Levyn sävy on aavistuksen tummempi kuin ensimmäisen – sanoisinko jopa hieman syvempi. Biisilistalla on kappaleita nimeltä Amsterdam, Päivä kuninkaana, Mahdoton tehtävä, Beibibeibi, Askeleita, Katselen yötä, Kuvia ja monia muita. Raudankova stemmalaulaja Olli on tehnyt taas tosi hienoja harmonioita.

Äänitystyöt on taas pääosin tehty kotistudiolla ja siirretty sitten Headlinen pöytään, jossa saundit on hiottu kohdilleen. Prosessi itsessään on ollut pitkä ja alkanut oikeastaan jo ennen kuin ensimmäinen albumi julkaistiin.

Julkaisun aikataulu on vielä auki ja riippuu monista asioista, mutta varmastikin ensi vuoteen menee. Sen voi sanoa, että hienoa on taas ollut näitä tehdä. Ja itseasiassa kolmannenkin albumin pohjatyöt ovat jo käynnissä upouudessa kotistudiopöydässä. Matka jatkuu siis.

Kuulemiin!