Musta tuntuu

20.5.2021

Tällä erää viimeinen singlejulkaisu huhtikuussa ilmiintyneeltä ensi-albumilta on ”Musta tuntuu”- niminen kappale. Siinä vilahtelevat taianomaisina kuvina Porin vanha Kino-palatsi, sininen sametti (joka luonnollisesti on viittaus samannimiseen David Lynchin elokuvaan), Säkylän tanssipaikka Eenokki ja fiftaritapahtuma, Yyteri, Rickie Lee Jones ja vaikka mitä. Yksi aikakausi nätissä paketissa.

Tämän myötä myös ensimmäinen ” Nimimerkki Näkymätön”- albumiprojekti sulkeutuu pakettiin. Jäi paljon hyvää mieleen. Hyvää tahtoa ja hyviä ihmisiä. Jäi myös dokumentti periodista Aamulehteen ja Satakunnan Kansaan. Varmaan 10 vuoden päästä voi tästäkin ajatella ”jos saisin tänään otteen sun olkapäistä, mä saisin kiinni koko elämän”. Mutta laulut eivät ole totta. Ne ovat muunneltua totuutta.

14.5.2021 ajeltiin tuottaja Kangasjärven kanssa Vehoniemeen ja takaisin Tampereelle ja kuunneltiin 16 biisiä, joista lopulta tulee ilmiintymään uusi albumi myöhemmin tarkentuvana ajankohtana. Siihen asti: näkymisiin!